Köpinformation

Betalsätt

I vår gårdsbutik på nätet är swish enda betalmetod för närvarande.

Avhämtning

Vid avhämtning tillkommer inga extra kostnader. Se aktuella avhämtningsställen och tider under Aktuellt. 

Leveransvillkor

När du handlar hos Mullbaggens gård ingår alltid moms i det angivna priset vid beställningar till en adress i Sverige. Alla produkter levereras med Schenker eller per brev.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt ca 3-10 arbetsdagar. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina varor så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat men då får ni information om det. Om du inte har hört något och undrar vart din beställning är så kontakta gärna oss.
Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post.

Transportskador

En skada som är synlig eller dold vid mottagande skall anmälas via DB schenkers formulär här. Anmälan skall göras senast 7 dagar efter mottaget paket. 

Fri frakt 

När du handlar hos Mullbaggens gård ingår alltid moms och frakt vid beställningar över 500 kr till en adress i Sverige. Beställningar levereras med hjälp av Schenker till ditt närmaste ombud. När paketet anlänt till ombudet skickas ett SMS ut om att ditt paket finns klart för upphämtning. Har du inte angivit ett mobilnummer får du istället en avi på mailen som inkluderar referensnummer samt anvisning om var paketet finns att hämta.

Ångerrätt

Ångerrätt – enligt distansavtalslagen
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Det innebär att om du köper en vara hos oss har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 10 dagar efter vi åter har erhållit varan. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt.

Säkerhet & Sekretess

Försäljning till minderåriga
Mullbaggens gård säljer inte produkter till minderåriga (under 18 år) utan målsmans tillåtelse.

Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR
När du gör din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. Samtidigt godkänner du att Mullbaggens gård sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som Mullbaggens gård har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort.

Mullbaggens gård kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.